Eric Ivar Wallgrenin rahasto

Yhdistys tukee synnynnäisesti sydänvikaisten hoidosta vastaavan hoitohenkilökunnan koulutusta myöntämällä avustuksia Eric Ivar Wallgrenin sydänlasten rahastosta hoitohenkilöstölle kotimaan ja ulkomaan koulutusmatkoihin. E.I.W. sydänlasten rahasto on perustettu vuonna 2004.

Rahaston pääoman muodostavat Sydänlapset- ja aikuiset ry:n ja erikseen rahastoon lahjoitusten kautta saadut varat. Rahastoon osoitetun lahjoituksen voi tehdä verkkopankkilahjoituksena, jolloin viestitietona tulee mainita E.I.Wallgrenin rahasto. Rahaston pääoman käyttö on rajoitettu siten, että pääomasta on kulloinkin tilikauden päättyessä oltava jäljellä yksi kolmasosa. Käytännössä rahastosta myönnetään apurahoja noin 3 000 euroa per vuosi. Rahastoa hoitaa ja sen varoista vastaa yhdistyksen hallitus, joka myös päättää varojen käytöstä.

Apurahojen hakeminen

Apurahojen hakemiselle ei ole asetettu määräaikoja, joten sitä voi hakea koska tahansa. Apurahan hakemista varten on laadittu oma hakemuskaavake, jota saa pyydettäessä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n toimistolta. Hakemukset tulee toimittaa etukäteen eli jälkikäteen anottuja apurahoja ei myönnetä. Apuraha-anomukset käsitellään saapumispäivää seuraavassa hallituksen kokouksessa. Lisätietoja apurahoista voi tiedustella yhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Laineelta p. 044 2727 717.

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan myös omaa koulutusta hoitohenkilökunnalle.