Tee lahjoitus ja tuet toimintaamme!

Toiminnassamme keskisintä on turvata jokaisen synnynnäisesti sydänvikaisen tutkimus- ja leikkaushoito Suomessa. Tärkeinä toimintamuotoina ovat sopeutumisvalmennus- ja kuntoutuskurssit, leirit, tapaamiset, luennot sekä muut tapahtumat, joissa on mahdollisuus saada tietoa ja tavata vertaisiaan. Tiedotamme sydänvikaisten asioista julkaisemalla jäsenlehteä sekä tuottamalla monipuolista esite- ja opasmateriaalia. Lisäksi tuemme synnynnäisesti sydänvikaisten hoidosta vastaavan hoitohenkilökunnan koulutusta. Toimenkuvamme on laaja; toimimme niin edunvalvojana, tiedottajana kuin tukijanakin – siis sydänystävänä.

Yhdistyksen toimintaa rahoitetaan RAY:n avustuksella, jäsenmaksutuotoilla ja erilaisilla varainhankintakampanjoilla. Tärkeä osa toimintamme rahoituksesta muodostuu myös testamentteista sekä yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tekemistä lahjoituksista. Ilman näitä lahjoituksia näin monipuolisen toiminnan järjestäminen olisi mahdotonta! Tukenne on tärkeä!

Lahjoituspuhelin

Soittamalla lahjoituspuhelinnumeroon 0600 90750 tuet yhdistyksen toimintaa. Puhelun hinta on 10,01 euroa /puhelu + paikallisverkkomaksu.

Kaikki puhelinkeräyksellä lahjoitetut varat tullaan käyttämään toiminnan tukemiseen; sydänvikaisten lasten, nuorten, aikuisten ja heidän läheistensä tukemiseen, kuntoutus-, leiri- ja virkistystoimintaan, tiedotukseen, jäsenhuoltoon ja sen kehittämiseen sekä synnynnäisten sydänvikojen tutkimustoimintaan, hoitohenkilökunnan koulutuksen ja alueellisen toiminnan tukemiseen.

Lahjoitustili

Voit halutessasi tukea toimintaamme tekemällä lahjoituksen yhdistyksen tilille
IBAN: FI41 5541 2820 0191 57 - tarvittaessa lahjoitus voidaan korvamerkitä halutessanne tiettyyn toimintoon tai tapahtumaan.

Mikäli haluat tehdä lahjoituksen esimerkiksi

• kurssi- ja leiritoimintaan, käytä viitenumeroa 320078
  • sydännuorten ja -aikuisten toimintaan, käytä viitenumeroa 220071
  • hoitohenkilökunnan koulutuksen tukemiseen (E.I. Wallgrenin rahasto), käytä viitenumeroa 420075

Aineettomat lahjat

Voit tukea toimintaamme myös ostamalla aineettomia lahjoja! Voit antaa sydänlapselle lahjaksi vaikka leiripäivän, askartelutarvikkeita tai osoittaa tukesi vapaaehtoistoimintaan. Näitä ja muita vaihtoehtoja löydät yhdistyksen verkkokaupasta

Ryhdy pienten sydänten kummiksi!

Ryhtymällä Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kummiksi, voitte auttaa meitä tärkeässä työssämme pienellä vuosittaisella tai kuukausittaisella panoksella.
Lisätietoa kummitoiminnasta

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta ja toimintamme tukemisesta saat yhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Laineelta p. 044 2727 717 tai sähköpostitse osoitteella katja.laine(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi

Yhdistyksen rahankeräyslupa on voimassa 3.2.2017-31.12.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallituksen myöntämän rahankeräysluvan numero - RA/2017/119