Sydänlapset ja -aikuiset ry:n kautta Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa synnynnäisesti sydänvikaisten asioihin sekä tavata muita vastaavan kokeneita.

Yhdistyksen jäseniksi (jäsenmaksu 35 €) voivat liittyä kaikki synnynnäisesti sydänvikaiset ja heidän perheensä. Kannatusjäseneksi (jäsenmaksu 50 €) voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa tukea synnynnäisesti sydänvikaisten lasten, nuorten ja aikuisten eteen tehtävää työtä.

Jäsenmaksu sisältää neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Sydänlapset ja -aikuiset-jäsenlehden, alueosastojen jäsentiedotteet ja Sydänliiton Sydän-lehden vuosikerran ja Sydänliiton jäsenedut.

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenenä saat:
  • Sydänlapset ja -aikuiset-lehden 4 kertaa vuodessa
  • osallistua yhdistyksen järjestämille omarahoitteisille kursseille, leireille ja tapahtumiin
  • osallistua oman alueosastosi ja jaostosi tapahtumiin
  • Sydänliiton jäsenyyden, jäsenedut sekä Sydän-lehden

Yhdistyksen 18 alueosastoa järjestävät aktiivisesti tapahtumia kaiken ikäisille. Jäsenen alueosasto määräytyy kotikunnan mukaan, mutta halutessaan voi myös vaihtaa alueoastoa ilmoittamalla siitä yhdistyksen toimistolle.
Yhdistyksellä on lisäksi valtakunnalliset jaostot lapsensa menettäneille (Sydänenkeleille), pitkä QT-oireyhtymää sairastaville ja sydännuorille ja -aikuisille (Synja). Synjaan kuuluu automaattisesti kaikki 14 vuotta täyttäneet sydännuoret ja -aikuiset.

Jäseneksi liittymisen yhteydessä voit halutessasi tilata myös Sydänlapsesta aikuiseksi -kirjan, kirjan hinta on 10 € (+ postituskulut).

Liity jäseneksi lomake