Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenedut

Yhdistys on neuvotellut jäsenilleen muutamia etuja, joista tiedotetaan jäsenlehden lisäksi näillä sivuilla. Myös joillakin alueosastoilla on paikallisia yhteistyötahoja, joista voit saada etuja ja alennuksia jäsenkorttia näyttämällä. Lisätietoja paikallisista eduista saat omalta alueosastoltasi. Muista myös Sydänliiton tarjoamat jäsenedut jäsenillemme.

Jäsenedut ovat hyödynnettävissä jäsenkorttia näytämällä, joten se on hyvä pitää tallessa ja aina mukana!

Vuonna 2017 voimassa olevat edut

HopLop

Liikunta on tärkeää kaikenikäsiille ja HopLop tarjoaa hyvät puitteet lasten liikkumisen ja leikkimisen tukemiseksi. Aikuisillekin leikki ja liikunta tekee hyvää, mutta heitä varten HopLopissa on myös ilmainen mukavat oleskelutilat, kahvilapalvelut ja ilmainen wifi. Jäsenkorttia esittämällä sisäänpääsymaksuista saa 20 % alennuksen kaikissa HopLop-seikkailupuistoissa kautta maan. Käy tutustumassa myös uudistettuihin ja täysin uusiin HoLop-puistoihin, joiden sijainnit ja aukioloajat löydät osoitteesta www.hoplop.fi

Sisäänpääsymaksut jäseniltämme:

• aikuiset ja alle 1-vuotiaat 0 euroa/hlö
  • alle 3-vuotiaat 8 euroa/hlö (norm. 10 euroa)
  • yli 3-vuotiaat 12 euroa/hlö (norm. 15 euroa)

Touhutalo

Yhdistyksen jäsenille on voimassa edulliset jäsenetuhinnat Touhutalon toimipisteissä Hämeenlinnassa, Kokkolassa sekä Seinäjoella.
Sisäänpääsyn alennus on 50 % normaalihinnoista ja saat sen jäsenkorttiasi esittämällä. Lisätietoja Touhutalon palveluista yhteystietoineen löydät osoitteesta www.touhutalo.fi.

Pääsylippujen hinnat ovat seuraavat:

• vauvat (alle 1v.) ja aikuiset 0 euroa
  • alle 2-vuotiaat lapset 3 euroa (norm. 6 euroa)
  • 2 vuotta täyttäneet lapset 6 euroa (norm. 12 euroa)

Sirkus Finlandia

Esittämällä jäsenkortin, kortinhaltija saa yhden lipun joko B-, C- tai D-katsomoon hintaan 16 euroa. Erikoishinta ei ole voimassa erikoisnäytöksissä eikä siihen voi yhdistää muista alennuksia. Alle 3-vuotiaat pääsevät  nauttimaan sirkusesityksestä sylissä maksutta.

Tarkemmat hintatiedot ja kiertueaikataulut löytyvät Sirkus Finlandian kotisivuilta www.sirkusfinlandia.fi.
Yksittäiset lippuvaraukset tulee tehdä suoraan Sirkus Finlandian omasta varausnumerosta 0600 30006 – erikoishintaisia lippuja ei siis voi ostaa esim. Lippupalvelusta. Varausta tehdessä tulee mainita, että kyseessä on Sydänlasten erikoishinta.

Holiday Club

Jäsenemme saavat vähintää 15 % alennuksen Holiday Club kylpylähotellien, Villasten, Chalets -huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista. Holiday Club tarjoaa ajoittain myös kausittaisia etuja ja kampanjatarjouksia, jolloin etu voi olla jopa 50 % normaalihinnoista. Majoitusvaraukset ja maksut hoidetaan Holiday Club online-varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.holidayclub.fi käyttämällä kampanjakoodia SLJA15.

Suomen Restel hotellit

Jäsenemme saavat 10 % alennuksen päivän hinnasta. Restelin hotelliketjuja ovat Cumulus City ja Cumulus Resort sekä Holiday Inn. Lisäksi Helsingissä Hotelli Seurahuone, Crowne Plaza ja Hotel Indigo.

Haluatko tarjota jäsenillemme etuutta?

Mikäli sinä tai yrityksesi haluat tarjota yhdistyksemme jäsenille jäsenetua tai alennusta, ole yhteydessä yhdistyksen toiminnanjohtaja Katja Laineeseen p. 044 2727 717 tai sähköpostitse osoitteella katja.laine(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi.