Olet täällä

Tulevat tapahtumatKatso menneet tapahtumat

Toimintaryhmä kokoontuu torstaina 30.3 klo 18 Emilian luona Kuopion Särkiniemessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan myös muut alueosaston jäsenet, jotka ovat kiinnostuneet suunnittelemaan tulevia tapahtumia. Ilmoitathan tulostasi Emilialle sähköpostilla kevarpu(at)gmail.com tai puhelimitse 044 300 0192. Sydämellisesti tervetuloa!
Ruusukorttelin uintivuorot ovat parittomien viikkojen torstai-iltaisin klo 18–20. Ruusukorttelin palvelukeskus sijaitsee Turun keskustassa, Puistokatu 10. Uimaan tulijoille tiedoksi, että Ruusukorttelin hyvinvointikeskuksen Puistokadun puoleinen liukuovi suljetaan klo 15:30 ja Koulukadun puoleinen liukupääovi (sisäpihalla sijaitseva) su ljetaan klo 20:30. Kulku Ruusukortteliin tapahtuu menemällä Koulukadun sisäpihan pääovesta sisälle. 
Kun lapsella on yksikammioinen sydän – riippumatta yksittäisistä diagnoosityypeistä – vaikuttaa se perheeseen monilla elämän eri osa-alueilla. Kysymyksiä herättävät hyvin arkipäiväisetkin asiat, mutta myös tulevaisuus askarruttaa. Asiantuntijoiden kuulemisen lisäksi, on erittäin tarpeellista päästä jakamaan asioita myös muiden vastaavankokeneiden kanssa. Sydänliitto ja Etelä-Suomen Sydänpiiri järjestävät 31.3-2.4.2017 tapaamisen yksikammioista sydänvikaa sairastaville Porin kupeessa sijaitsevassa Yyterin Kylpylähotellissa. Ilmoittaudu ja tule mukaan!  
Uudenmaan alueosaston sydänlasten uinnit keväällä 2017 ovat kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 12–14. Varsinainen uintiaika on klo 12–13.30. Uinti tapahtuu Ruskeasuon koululla (os. Tenholantie 15, 00280 Helsinki). Paikalla on hyvä olla heti klo 12, jotta pääsee ovesta sisälle. Ovet ovat lukittuina uinnin ajan eikä sisään pääse kesken uintiajan.
3-6-vuotiaat sydänlapset ovat tervetulleita hauskaan liikuntatuokioon 8.4.2017 klo 11.30–13.00 Aluekeskus Oltermannissa Käpylässä (Oltermannintie 8, Helsinki). Päivään tulee ilmoittautua viimeistään 31.3. alla olevalla lomakkeella.
Jo perinteeksi tullutta kylpyläpäivää vietämme tänä vuonna lauantaina 8.4. klo 12 alkaen. Kylpyläpäivä alkaa klo 12.00 kokoontumisella Edenin aulassa. Pienen juttutuokion jälkeen siirrymme kylpylään.
Sunnuntaina 9.4.2017 klo 14-16 on Nallesairaala-tapahtuma pienten lasten perheille. Tapahtumassa pääsee hoitamaan omaa nallea tai nukkea, temppuilemaan liikuntaradalla sekä lopuksi on vielä yllätysesiintyjä. Ja tietysti välipalaa ja vapaata seurustelua. Tapahtuma on ilmainen ja se järjestetään Tammirinteen päiväkodilla (os. Jyskäntie 4, 40420 Jyskä) Ilmoittautumiset 2.4.mennessä. Tervetuloa mukaan!
Sunnuntaina 9.4. klo 15 menemme temppuilemaan Turun sirkuskouluun. Sirkuskoulu sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa Eerikinkatu 7, 5 kerros. Temppuja kokeilemaan pääsevät myös halutessaan innokkaimmat aikuiset. Ilmoitathan ilmoittautuessasi jos haluat myös itse osallistua. Alueosasto maksaa sydänperheiden temppuilun. Tila on rajallinen, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti. Ilmoittautuminen Satulle (satu.muurama(at)gmail.com) 5.4. mennessä. Tervetuloa temppuilemaan!
Nyt kaikki hevi-immeiset ja musiikin ystävät kuulolle: tarjolla on tilaisuus heittäytyä vapaalle alueosaston porukalla, kun suosittu ruotsalainen metalliyhtye Amaranthe saapuu Kuopioon keikalle Henry's Pubiin tiistaina 11.4. Kyseessä on omakustanteinen tilaisuus tutulla tai vähemmän tutulla porukalla. Liput ovat ennakkoon 22€ ja ne ovat jo myynnissä, joten mikäli on pientäkään kiinnostusta lähteä, niin kannattaa olla ajoissa asialla ennen kuin liput myydään loppuun. Tilaisuus on K-18.
Turun synjalaiset menevät keskiviikkona 12.4. klo 18:30 jälleen selvittämään huonepakoa. Tällä kertaa varattuna on Sikarihuone Room Escapesta. Osallistumisen omavastuu on 5€/hlö. Ilmoittautuminen Iidalle (pinta.iida(at)gmail.com) 5.4. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti. Lisää tietoa löytyy  www.roomescapeturku.com/ Tervetuloa temppuilemaan!