Olet täällä

Jäsenkirje 2/2015

Syksyinen tervehdys Päijät-Hämeen alueosaston jäsenet!
 
Vuosi 2015 on jo pitkällä ja on mukava katsoa taaksepäin ja kiittää kaikkia tapahtumiin osallistuneita jäseniä. Tänä vuonna alueosaston porukka on ollut seuraamassa Pelicans-HIFK jääkiekko-ottelua, on tutustuttu Paavolan pelastusasemaan, käyty raveissa ja kaksi kertaa on virkistäydytty Parinpellossa vertaistuki-iltapäivän muodossa. Osallistujia kaikkiin tapahtumiin on ollut mukavasti, mutta leppoisaan joukkoomme mahtuisi mukaan enemmänkin porukkaa!

Taas on aika kokoontua suunnittelemaan tulevia tapahtumia alueosaston syyskokoukseen. Tällä kertaa pidämme syyskokouksen sihteerimme Annelin kotona Hollolassa ma 12.10. klo 18.00. Ilmoittautumiset tarjoilun vuoksi to 8.10. mennessä sähköpostitse paijat-hame(at)sydanlapsetjaaikuiset.fi tai tekstiviestillä p. 040 579 3794 /yhteyshlö Kirsi Läderberg. Tervetuloa kokoukseen vaikuttamaan alueosaston toimintaan ja valitsemaan uutta toimintaryhmää. Uusia aktiiveja kaivataan, jotta alueosaston toiminta voi jatkua ja saamme tapahtumia järjestettyä.

Tänä vuonna alueosaston pikkujoulut vietetään Parinpellon leirikeskuksessa la 28.11. klo 16.00. Ohjelmassa jouluruokailu. Jälkiruuaksi tänä vuonna 40 vuotta täyttävä Sydänlapset ja -aikuiset ry tarjoaa meille täytekakun. Alueosasto maksaa sydänlapsen/-aikuisen ruokailun, muilta perheenjäseniltä omavastuu 10e/aikuinen ja 5e/lapsi 4-14v, alle 4v ei maksua. Omavastuut maksetaan käteisellä paikan päällä. Sitovat ilmoittautumiset su 22.11. iltaan mennessä.

Uinnit jatkuvat entiseen tapaan Hollolan uimahallissa erityisryhmien uintivuorolla sunnuntaisin klo 10.00. Ensimmäisellä kerralla saatte kortin (pantti 2e), jota näyttämällä jatkossa pääsette sujuvasti uimaan. Alueosasto maksaa sydänlapsen ja saattajan uinnit, koko perhe voi osallistua normaalin uintimaksun hinnalla.
 
Syksyisin terveisin,
Päijät-Hämeen alueosaston toimintaryhmä

Lisää: