Olet täällä

Iisalmi

Hei kaikki Iisalmen seudun sydänperheet!

Iisalmen alueosasto on perustettu vuonna 1994. Uusia perheitä odotamme kovasti mukaan retkillemme ja tapahtumiimme.

Järjestämme toimintaa, virkistystä, vertaistukea ja yhdessäoloa alueemme sydänlapsille ja -nuorille, heidän perheilleen sekä sydänaikuisille heidän tarpeidensa mukaan. Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan toimintaamme! Meillä on mukava ja iloinen porukka sekä yhteinen asia! Ota siis rohkeasti yhteyttä, saat viimeiset tiedot toiminta-aikataulusta ja tulet mukaan, siten kuin sinulle ja perheellesi se parhaiten sopii.

Tiedotamme toiminnastamme pääasiassa näiden www-sivujen välityksellä, Sydänlapset ja -aikuiset-lehdessä sekä myös Facebookin ryhmässämme. Lisätietoja saat myös alueen yhteyshenkilöltä.

Toimintamuotojamme ovat esimerkiksi:

  • uikkarikerhot Iisalmen uimahallilla

  • elokuva- ja teatteriesitykset

  • kylpylä- ja lasketteluretket

  • ulkoilupäivät

  • kesäretket ja -leirit

  • tutustuminen erilaisiin urheilulajeihin

  • vanhempien virkistyspäivät


Varoja hankimme myymällä esimerkiksi heijastimia, pinssejä ja keksejä sekä osallistumalla myyjäisiin. Toimintaamme tuetaan myös avustus- ja lahjoitusvaroin. Alueosaston tilinumero on FI80 5541 2820 0192 31, jonne maksetaan myös tapahtumien omavastuut.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Iisalmi | Tulevat tapahtumat

5.8.2017 13:45

Uudenmaan alueosasto on varannut yhdistyksen jäsenille ”Vuosisatojen aikamatka” -seikkailukierroksen Suomenlinnassa 5.8. klo 13.45. Tapahtuma on siis valtakunnallinen.

Vuosisatojen aikamatkan juoni tarjoaa jännittäviä tilanteita ja historian havinaa Viaporin linnoituksen eri valtakausilta. Seikkailukierroksen tarina pohjautuu historialliseen taustatietoon ja se vie lapset (6–13 v.) vanhempineen jännittävälle aikamatkalle entisaikain Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä aikojen takaa. Kierroksella... Lue lisää

16.12.2017 13:00

Tampereen alueosasto kutsuu kaikkia Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäseniä CATS-musikaaliin!
Esitys on lauantaina 16.12.2017 klo 13 Tampereen teatterissa. Lisätietoja esityksestä Tampereen teatterin sivulla.
Jos haluat lipun, täytä alla oleva lomake ja saat viestillä lipun maksuohjeet.

Paikkoja vain 40 henkilölle. 

Tervetuloa mukaan!


 

Menneet tapahtumat