Olet täällä

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät

Tervetuloa mukaan aluetoimintaan!

Sydänlapset ja -aikuiset ry:llä on laaja, koko Suomen kattava alueosastoverkosto. Alueosastot järjestävät paikallistoimintaa alueensa jäsenperheille. Toiminnan tärkeänä kulmakivenä on vertaistuki. Suurin osa tapahtumista on tarkoitettu koko perheelle, mutta vertaistapaamisia ja virkistystä järjestetään myös vanhemmille sekä sydännuorille ja -aikuisille.

Alueosastot voivat halutessaan järjestää myös tapahtumia, joihin voivat osallistua kaikki Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenet. Tällaiset tapahtumat näet oman alueosastosi tapahtumista.

Toimintaa suunnittelee ja organisoi vapaaehtoisista koostuva toimintaryhmä. Tutustu oman alueosastosi toimintaan oheisista linkeistä. Mikäli et löydä itsellesi sopivaa toimintaa, ota yhteyttä toimintaryhmään alueosastosi sivuilla olevien yhteystietojen avulla ja kerro heille toiveesi.

Valtakunnalliset ryhmät (ent. jaostot)

Alueosastojen lisäksi jäsenillä on mahdollisuus kuulua myös johonkin yhdistyksen kolmesta valtakunnallista ryhmästä. Sydänenkelit-ryhmä on sydänlapsensa menettäneille, Pitkä qt-ryhmä on tarkoitettu perinnöllistä rytmihäiriötä sairastaville ja yli 14-vuotiaille sydännuorille ja -aikuisille on Synja. Ryhmät lähettävät jäsenilleen tiedotteita ja järjestävät tapaamisia. Vertaistuki on  keskeinen osa myös valtakunnallisten ryhmien toimintaa.


 

Alueosastot ja valtakunnalliset ryhmät | Tulevat tapahtumat

18.6.2017 14:00

Tervetuloa Särkänniemeen!

Sydänlapset ja -aikuiset ry kutsuu kaikkia jäsenperheitä viettämään hulvatonta huvipuistopäivää yhdessä! Menemme Särkänniemeen Sova-viikonlopun päätteeksi 18.6.2017. Tapahtuma on tarkoitettu koko jäsenistölle. Tule mukaan viettämään riemukasta päivää Särkänniemessä ja tapaamaan muita sydänperheitä eri puolilta Suomea!

Olemme neuvotelleet alennukset elämyspakettiin ja huvipuistorannekkeeseen. Viimeinen sitova ilmoittautumispäivä yhteiselle kesäretkelle on 28.5.2017. 
Tämän jälkeen laskutamme tilatut rannekkeet... Lue lisää

Menneet tapahtumat

7.10.2016 16:45 - 9.10.2016 12:45

9.10.2015 16:45 - 11.10.2015 12:45