Viimeinkin vuoden ensimmäinen jäsenlehti on ilmestynyt!  Pahoittelemme, että meistä riippumattomista syistä lehti ilmestyi muutaman päivän myöhässä.

Tykkää ja jaa! 

Sydänlapset ja -aikuiset ry kampanjoi 7. - 14.2.2017 mm. sosiaalisessa mediassa Sydänlasten viikolla, jota vietetään nyt jo neljättä kertaa. 

Viikon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta yleisesti synnynnäisistä sydänvioista sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:stä kaikkien synnynnäisesti sydänvikaisten lasten ja aikuisten sekä heidän läheistensä etuja ajavana potilasjärjestönä. Kyseistä ajankohtaa käytetään kansainvälisesti synnynnäisiin sydänvikoihin liittyvän tietoisuuden lisäämiseksi. 

Sydänlapset ja -aikuiset ry järjestää vuosittain sopeutumisvalmennuskursseja, leirejä ja tapahtumia sydänlasten perheille sekä sydännuorille.

Vuoden 2017 alusta myös alaikäisten lasten ja nuorten omaishoitajat voivat osallistua Kelan omaishoitajienkuntoutuskursseille.
Sydänliiton ja Sydänlapset ja -aikuiset ry:n puhelinjärjestemä uudistuu.
Uudistustyöstä johtuen yhdistyksen lankanumero 09 7527 5275 on poissa käystöstä ainakin ajalla 23. - 25.11.2016.

Parhaiten tavoitat meidät siis viikon 47 ajan sähköpostitse! 
Pahoittelemme häiriötä! 

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenlehden neljäs ja samalla vuoden viimeinen numero on ilmestynyt. Jäsenlehdessä on tällä kertaa muun muassa toiveuusintana artikeli tahdistinhoidosta, asiaa imetyksestä sekä vanhempien vahvuuksien tunnistamisesta. Henkilöhaastattelussa on stand-up koomikko, valokuvaaja ja sydännuoren isä, Jape Grönroos.

Puolikas Sydän - Täysi Elämä 

Joukko yksikammioista sydänvikaa sairastavien lasten vanhemmista sekä sydänaikusia on halunnut koota toivontäyteisen kuvakirjan erityisesti HLHS- ja UVH-lasten läheisille. 

Kirjaan on koottu kaikkiaan 41. yksikammioista sydänvikaa sairastavan lapsen, nuoren ja aikuisen tarinaa. Lyhyet tarinat ovat kertomuksia toivosta ja uskosta huomiseen. 

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään sunnuntaina lokakuun 9. päivänä 2016 klo 11 alkaen Varalan Urheiluopistossa (Varalankatu 36, 33240 Tampere).
 
Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat:
 
  1. Kokouksen avaus
  2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
  3. Todetaan läsnäolijat ja valtakirjat
  4. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, kahden pöytäkirjantarkastajan ja ääntenlaskijoiden valinta
  5. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenlehden kolmas numero on nyt ilmestynyt! Jäsenlehdessä on tällä kertaa muun muassa yhteenvetoa Jukolatiimin huikeasta tempauksesta Sydänlapset ja -aikuiset ry:n hyväksi sekä Apulannan Sipen ja Reetta-siskon yhteishaastattelu. Lisäksi lehdessä on muistoja menneen kesän kursseista ja tapahtumista sekä esittelyssä tulevan syksyn ohjelmistoa.

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n jäsenmaksut on laskutettu jo monen vuoden ajan Suomen Sydänliitto ry:n kautta, jonka jäsen yhdistys on. Suurin osa jäsenistämme sai vuoden 2016 jäsenmaksun Sydänliiton julkaiseman Sydän-lehden nro 1 mukana tammikuun lopussa. Tämä jäi ehkä joiltakin huomaamatta ja monen jäsenmaksu on jäänyt maksamatta.